• Tractaments
  • NESA

NESA

Edsivana Fisioteràpia és centre autoritzat de la neuromodulació no invasiva NESA, que és una tecnologia mèdica especialitzada en la millora del funcionament del sistema nerviós; realitzant-ho de forma gradual i plaent.

Entenent que tot el nostre organisme està compost per nervis, menys les nostres ungles i el nostre pèl, és essencial comprendre que mantenir la bona salut del mateix ens ajuda a mantenir una millor qualitat de vida i abordar diferents patologies.

Es realitza a través de la col·locació de guants i turmelleres amb els seus elèctrodes respectius i un elèctrode direccionador on concentra els impulsos elèctrics totalment imperceptibles per organisme.

Cal tenir en compte, que amb la neuromodulació NESA® no s’ha esperar resultats a curt termini (“immediats”), sobretot en disfuncions cròniques ja assentades, cal observar i valorar quins resultats podem obtenir a setmanes o mesos, i en algunes casos extrems en un any vista.

El més important, és que fent una correcta valoració del teu problema i un correcte seguiment objectiu, podem trobar una solució òptima acompanyada de la tecnologia neuromodulació no invasiva NESA®.

Solucions que podem començar a abordar de manera òptima des del tractament amb la neuromodulació no invasiva NESA®

ALLEUJAMENT DEL DOLOR NEUROPÀTIC I CRÒNIC
Pateixes d’un dolor nerviós o dolor crònic? Si és així has de saber que la principal qualitat de la tecnologia NESA és la reducció del dolor neuropàtic, és a dir el dolor provocat pels nervis. Gràcies a la actuació directa de la tecnologia sobre el sistema nerviós autònom, podem ajudar a reduir el dolor crònic corticalitzat, de manera no invasiva i efectiva. La gran majoria de pacients que refereixen dolor neuropàtic de més de 3 mesos d’evolució ens refereixen una millora gradual dels símptomes a través de les primeres sessions amb les microcorrents NESA. (A excepció de neuropaties amb compressió física)
MILLORA DE LA QUALITAT DEL SON
Tens mala qualitat del son? Tens un somni reparador? Interromps el somni per la nit? Et costa agafar el son? T’aixeques cansat al matí? La qualitat del son és vital per a la teva qualitat de vida i benestar segons les últimes investigacions científiques del món. El 40% de la població mundial patim disfuncions de son segons l’ Organització Mundial de la Salut (OMS), moltes no diagnosticades.Una mala qualitat d’aquest repercuteix directament a l’escurçament de vida, agreujament de l’estrès, desenvolupament de malalties mentals com el Alzheimer, malalties cardiovasculars, sistema immunitari, sistema reproductiu i moltes més disfuncions de gravetat. La neuromodulació no invasiva NESA està especialitzada en la millora de la qualitat del son, potenciant els nivells de son profund i augment de segregació de la melatonina de manera no invasiva i efectiva, amb efectes que perduren de manera perllongada en el temps. Tots els professionals formats en la tecnologia tenen coneixements per ajudar en la higiene del son i amb hàbits que potenciïn els efectes.
REDUCCIÓ DE L’ESTRES I DE L’ANSIETAT
Pateixes d’estrès o ansietat? Els nostres resultats sobre la millora de l’estrès i la ansietat és de lluny, una de les millores clíniques per antonomàsia. Els regulen considerablement els nivells de cortisol (hormona de l’estrès) amb la neuromodulació del sistema nerviós autònom. L’estrès i la ansietat son una epidèmia actualment amb una afectació crònica en algun moment de la vida del 78% de la població segons l’Organització Mundial de la Salut (OMS), on per factors socials, nutricionals, d’higiene del son, etc, provoca un deteriorament constant del nostre sistema nerviós, produint una reducció de la nostra qualitat de vida. Objectivar l’estrès i l’ansietat amb test validats, com l’anàlisi bioquímica (salival o sanguini), a nivell bioelèctric com l’electrocardiograma (ECG) és essencial per veure l’evolució de la millora en el teu estrès i la teva ansietat.
REDUCCIÓ DE LA FATIGA MUSCULAR I CRÒNICA
Pateixes d’una fatiga crònica? Estàs sempre cansat? Et costa recuperar després d’una activitat física d’intensitat? La tecnologia NESA actua sobre la recuperació bioelèctrica del sistema nerviós, que estan implicats directament sobre els recursos que necessita el cervell i els músculs per recuperar-se. Amb la neuromodulació NESA ajudem a reduir els símptomes com la fatiga crònica i a esportistes d’elit de tot el món a recuperar amb més eficiència.
MILLORA DELS SÍMPTOMES DE LA BUFETA HIPERACTIVA
Pateixes d’incontinència urinària? T’aixeques sovint a orinar a la nit? El 60% de la població més gran de 60 anys pateix algun tipus de fuites d’orina, afectant a la persona segons l’Organtzació Mundial de la Salut (OMS), i de vegades pot aparèixer en edats més primerenques. Un dels més grans descobriments de la modulació del sistema nerviós vegetatiu ha estat la sorprenent efectivitat a la bufeta hiperactiva no mecànica.
ACCELERACIÓ DELS PROCESSOS DE RECUPERACIÓ DE LESIONS MÚSCUL ESQUELÈTIQUES
T’has lesionat recentment? Heu tingut seqüeles d’un post operatori? Trobes que el teixit no està igual després de la lesió? Cada vegada hi ha més evidència científica sobre la importància del sistema nerviós a la optimització de la recuperació del teixit en una lesió musculotendinosa. Tenir-ho present per la regeneració òptima i no caure en la recidiva, és clau per a una òptima recuperació de la lesió.
MILLORA DE LA NEUROEFICIÈNCIA
Et costa concentrar-te? T’agradria millorar la teva capacitat de focus? Vols tenir un millor rendiment mental? L’aplicació de la tecnologia NESA influeix directament sobre el sistema nerviós autònom, afectant positivament als nivells de les ones cerebrals alpha i theta del cervell quan estem desperts, que regeixen la nostra capacitat del control focus. S’observa en la experiència clínica i en les investigacions que ajuden a la capacitat de la concentració, propiocepció, reducció de l’hostilitat i la memòria.